Αναζήτηση..

Αποτελέσματα "Πάμε Στοίχημα"


powered by Agones.gr - livescore

9/9/14

Έλα μωρέ με τον τάπα...





Δεν μπορώ να μιλήσω ανοικτά για αυτά που γίνονται στον Ολυμπιακό. Δεν θέλω. Προτιμάω να περιμένω να δω. Είναι και θέμα Μίτσελ πλέον πώς θα φτιάξει την ομάδα. Πιστεύω ότι μπορεί να δούμε καλό Ολυμπιακό αρκεί να αναστηθεί ο Μήτρογλου. Τον θεωρώ βαρόμετρο για αυτόν τον Ολυμπιακό.
Ίσως εκεί ποντάρει και ο Μαρινάκης. Τον χρειάζεται πολύ τον Μήτρογλου -να είναι αναγεννημένος όμως.

Εκεί που βλέπω το μεγαλύτερο κίνδυνο είναι η άμυνα. Για κάτι Σαβιόλες που έφυγαν, δεν μου καίγεται καρφάκι. Έλα μωρέ με τον τάπα, και δεν τα λέω τώρα που έφυγε, τα έλεγα συνεχώς από τα πρώτα ματς που τον είδα.
 Όταν πήγαιναν να μας βγάλουν τρελούς ορισμένοι δημοσιογράφοι. Ένας παίκτης 1,5 μέτρο.
Χωρίς ταχύτητα πια, χωρίς δύναμη, χωρίς ντρίμπλα, σας έχω πει ότι και στα ντουζένια του που ήταν δεν τον θεωρούσα μεγάλο παίκτη, τον είχα ζήσει στην Μπαρτσελόνα του Άντιτς όταν με βοήθησε ο Πάντιτς και είχα πάει εκεί και έβλεπα τις προπονήσεις δύο μήνες.

Ο Αβραάμ είναι θέμα. Όχι μόνο γιατί έφυγε, αλλά και για το ποιοι έχουν μείνει στη θέση του. Όταν φεύγει ο Μανωλάς, φεύγει και ο Αβραάμ, και δεν έχεις γρήγορο στόπερ, έχεις πρόβλημα.
Ο καλός παλιός Αβραάμ ήταν ο παίκτης πάνω στον οποίο είχε στηρίξει το πρέσινγκ ψηλά ο Βαλβέρδε.
Ήταν το κλειδί του Βαλβέρδε ο Αβραάμ διότι ήταν σίφουνας και έδινε την άνεση στην ομάδα να ανεβαίνει ψηλά και να πιέζει από τη σέντρα. Όταν έφευγε μπαλιά πίσω την προλάβαινε ο Αβραάμ.

Μετά τον τραυματισμό του δεν έγινε ποτέ ο Αβραάμ που ήταν.
Όμως το πάλεψε πολύ, προσπάθησε πολύ, φέτος έκανε καλή προετοιμασία, αλλά ο Μίτσελ με το που έφερε τον δικό του, τον Μποτία, τον φόρεσε καπέλο στον Αβραάμ.

Σας είχα πει με τη Νίκη Βόλου ότι μπήκε τρομερά τσατισμένος και στεναχωρημένος, από πάνω καθόμουν και τον είδα. Είχε ένα ύφος σαν να έλεγε "τώρα που έχει πρόβλημα ο δικός σου με βάζεις μέσα";
Έπρεπε να προσεχθεί από τον Μίτσελ, ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού, πέρασε πολλά δεινά για να επανέρθει, δεν μπορείς να τον πετάς έξω σε όλα τα ματς από τη στιγμή που ήρθε ο δικός σου ο Μποτία.
Και να πω ότι ο Μποτία είναι κανένας παικταράς…
Μέχρι τώρα -το τονίζω το μέχρι τώρα- δείχνει λίγος. Και αργός.

Ούτε ο Αμπιντάλ είναι ιδιαίτερα γρήγορος σε αυτήν την ηλικία, αποφεύγει τις κόντρες, δεν πηδάει δυνατά στον αέρα. Ούτε ο Σιόβας είναι γρήγορος. Εκεί έχεις πρόβλημα. Έφυγαν οι πιο γρήγοροί σου στόπερ, ο Μανωλάς και ο Αβραάμ.

Ο Γιαννούλης είναι καλό αριστερό μπακ, επιθετικά θα σου την κάνει τη δουλίτσα, αμυντικά όμως υστερεί.
 Στον Ατρόμητο τον βοηθούσαν τα καλά σέντερ μπακ που είχε ο Ατρόμητος.

Αν σκεφτούμε ότι τα ακραία μπακ του Ολυμπιακού είναι όλα επιθετικά και ότι τα σέντερ μπακ δεν έχουν ταχύτητα, ο Ολυμπιακός πίσω θέλει προσοχή.
Αν δεν είναι καλός ο Ολυμπιακός στην άμυνα, αυτό θα του στοιχίσει και επιθετικά διότι δεν θα υπάρχει η ασφάλεια να κάνεις πρέσινγκ ψηλά και να πνίξεις τον αντίπαλο.

Με τον Ντοσεβί ξαφνιάστηκα που τον άφησε εκτός λίστας Τσάμπιονς Λιγκ ο Μίτσελ. Με τη Νίκη Βόλου μου άρεσε πολύ ο Ντοσεβί, έκανε μεγάλα ρήγματα, και σε κάποια φιλικά ήταν πολύ καλός. Στο Αγρίνιο όμως ήταν απογοήτευση.
Ο Μίτσελ ξέρει πιο καλά σε αυτό το θέμα διότι βλέπει όλους τους παίκτες στις προπονήσεις. Το κακό του Ντοσεβί είναι ότι δεν τελειώνει τις φάσεις.

Λάθη κάνουν και οι μεγαλύτερες ομάδες πάντως. Είδαμε τον Ρονάλντο στη Ρεάλ να γκρινιάζει για τους χειρισμούς στις μεταγραφές.
Ειδικά η πώληση του Ντι Μαρία ήταν λάθος. Είχε δέσει με τους Τσάμπι Αλόνσο και Μόντριτς. Τώρα γέμισε η Ρεάλ με παίκτες που μόνο πασάρουν αλλά δεν κόβουν.
Ο Κεντίρα είναι τραυματίας. Έφαγε μία 4άρα από τη Σοσιεδάδ ξεγυρισμένη, το είδα το ματς. Ο Ροντρίγκες, ο Κρόος, ο Ίσκο, δεν κόβουν.
Έχει μείνει μόνος πια να κόβει ο Μόντριτς που και αυτός ήταν δεκάρι παλιότερα.
 Έφευγαν κατά κύματα οι της Σοσιεδάδ και έπεφταν πάνω στα στόπερ της Ρεάλ κατευθείαν.

Έλειψε ο Ρονάλντο και δεν υπήρχε Ρεάλ. Ο Μπέιλ έχει διασκελισμό τετρακοσάρη αλλά δεν μπορεί να αναπληρώσει τον Ρονάλντο διότι δεν έχει τα γκολ του.
Το πρόβλημα όμως της Ρεάλ είναι ότι γέμισε με δεκάρια, γέμισε με παίκτες που δεν κόβουν. 

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιά νά αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.
Παρακαλούμε, μήν αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες πρός τη λειτουργία τού συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις τών αποστολέων καί σέ καμία περίπτωση δέν εκφράζουν τούς δημιουργούς ή διαχειριστές τής συγκεκριμένης σελίδας.
-------------------------------------------------------------------------
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα greeklish.
Όσοι όμως τά έχουν συνηθίσει, υπάρχει Αυτόματη Μετατροπή:
http://tinyurl.com/mttaw